• PRECISIELANDBOUW

  PRECISIELANDBOUW

 • INSPECTIES

  INSPECTIES

 • PROMOTIE

  PROMOTIE

 • MAPPING

  MAPPING

 • VOLUMEMETINGEN

  VOLUMEMETINGEN

Welkom op de website van EagleDrone!

Uw drone service provider, gespecialiseerd op het gebied van precisielandbouw, inspecties, promotie en mapping.

 

 

Bent u een land- of tuinbouwer en op zoek naar optimalisatie van de opbrengst, waarbij er tevens flink kan worden bespaard op de kosten van (met name) bemesting? Dan bent u bij EagleDrone aan het goede adres! Met behulp van de ultramoderne DJI Matrice 600 Pro drone, uitgerust met een professionele RedEdge multispectraal camera, krijgt u door middel van een geavanceerde analyse een helder beeld van uw perceel en de gezondheid van uw gewassen. Met de info die wordt aangeleverd kunt u zeer precies bemesten of sproeien; alleen daar waar dat echt nodig is en in de juiste hoeveelheden.

M600Pro.png

Ook op het gebied van inspecties is EagleDrone zeer geschikt, door gebruik te maken van een speciale zoomcamera. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan windmolens, zonnepanelen, (pijp)leidingen, bouwterreinen, bruggen, masten, torens, etc.

EagleDrone werkt daarnaast samen met Alain Dacier Fotografie. Door gebruik te maken van een speciale "gimbal", kan een professionele full-frame spiegelreflexcamera aan de Matrice 600 Pro worden bevestigd, waardoor haarscherpe luchtfoto's kunnen worden gemaakt. Ideaal voor mooie fotoreportages van onroerend goed, tuinen, festivals, (sport)evenementen, bruiloften, etc. De mogelijkheden zijn legio!

 

 

Inspire_1.png

Maar... de mogelijkheden van een drone met camera beperken zich natuurlijk niet tot bovenstaande toepassingen. EagleDrone beschikt niet alleen over een DJI Matrice 600 Pro drone (voor het zwaardere werk), maar ook over de wat kleinere DJI Inspire 1 v2.0. Ideaal voor het maken van kaarten en 3D modellen van objecten en/of bouwterreinen. Deze kunnen dan weer gebruikt worden voor het berekenen van oppervlaktes en volumes en voor het visualiseren van hoogteverschillen.

 

 

Klik hieronder op de afbeeldingen voor een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden.

 

Waarom EagleDrone?

Om met commerciële doeleinden met een drone/RPAS te mogen vliegen, heeft u een brevet nodig. Er zijn twee mogelijkheden: ROC of ROC-light (ROC staat voor RPAS Operator Certificate). Hier vindt u meer informatie over de verschillen, maar kort samengevat zijn de mogelijkheden met een ROC-light brevet zeer beperkt, waardoor goede inspecties en met name precisielandbouw vrijwel onmogelijk worden. EagleDrone heeft echter alles in huis: een volledig ROC én de modernste apparatuur, zodat u kunt profiteren van de vele voordelen van dronetechnologie, tegen een fractie van de kosten van zelf investeren in een ROC en drone + camera. Daarnaast kunt u rekenen op zeer gunstige tarieven!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

 
Vliegen met drones is aan strenge regelgeving gebonden, waardoor er niet zomaar overal kan worden gevlogen. Kijk hier voor meer informatie.